Andra cântă în deschiderea Parcului Crăciunului de la Timișoara. Cine va mai urca pe scenă

169

Primul Parc de Crăciun din vestul țării se deschide sâmbătă la Muzeul Satului Bănățean cu salve de tun și un concert susținut de Andra. Consiliul Județean Timiș, organizatorul evenimentului, anunță că ziua de deschidere acoperă două segmente orare, după-amiază, respective seara până la ora 21:00.

După prânz, de la ora 14:00, familiile sunt așteptate la activități culturale, promenadă și mișcare în aer liber, iar seara, startul la distracție se va da după ora 17:30, când pe scenă vor urca artiști pop apreciați de publicul timișean.

Lansarea oficială a Parcului Crăciunului va avea loc la ora 17:00, cu fanfară și salve de tun, completată pe parcursul serii de un show de lasere și concertul susținut de Andra.

Organizatorii mai anunță că la Parcul Crăciunului vor mai urca pe scenă în perioada următoare Delia și Adda. Intrarea este liberă și se face doar în baza certificatului verde, conform legislației în vigoare.

Parcul Crăciunului va fi deschis de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00, în perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților așteaptă amatorii de cumpărături de la ora 17:00 în timpul săptămânii și de la ora 15:00, sâmbăta și duminica.

Patinoarul, caruselul, trenulețulși mașinuțele tamponabile vor fi gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

1 COMENTARIU

  1. […] Primul Parc de Crăciun din vestul țării se deschide sâmbătă la Muzeul Satului Bănățean cu andra, parc, craciun, timisoarasalve de tun și un concert susținut de Andra. Consiliul Județean Timiș, organizatorul evenimentului, anunță că ziua de deschidere acoperă două segmente orare, după-amiază, respective seara până la ora 21:00, conform, banatulazi.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ