Anchetatorii au aflat: Băiețelul de 12 ani a fost ucis pentru platforma de jocuri XBOX. Colegul lui i-a aplicat 12 lovituri cu un cuțit de bucătărie

4696

Un băieţel de 12 ani a fost ucis în Moldova de un alt copil, care a vrut să îi fure platforma de jocuri XBOX. Criminalul a recunoscut totul şi a povestit modul cumplit în care i-a luat viaţa prietenului lui de joacă.

Corpul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit duminică dimineață, în jurul orei 09:00, într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. Potrivit oamenilor legii, făptașul în vârstă de 14 ani, a vrut să deposedeze victima în vârstă de 12 ani, de o platformă pentru jocuri XBOX.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o înapoieze. Pe parcursul zilei, suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului.”, precizează știri.md.

„Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa, căreia i-a și povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția. În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi comis crima după ce minorul de 12 ani ar fi întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit.”, scrie sursa citată.

Medicii-legiști, care au examinat cadavrul, au stabilit că victima a fost înjunghiată de cel puțin 12 ori cu un cuțit de bucătărie.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ