Ana Maria Lăcrămioara a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul ei

9435

Dezvăluiri tulburătoare apar în cazul româncei de 30 de ani, însărcinată, care a fost ucisă în Italia, la Partinico. Ultimele cuvinte ale tinerei au fost înregistrate de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Lucrurile au scăpat complet de sub control când Ana Maria Lăcrămioara i-a spus că este însărcinată.

”Vrei să omori și copilul?”

A urmat un scandal care a degenerat în vilențe. Tânăra a fost lovită în cap cu o bâtă și înjunghiată în burtă de amant.

Potrivit ziarului Corriere della Serra, pe înregistrarile de pe camerele de supraveghere se aud ultimele cuvinte ale româncei.

”Lasă cuțitul, vrei să omori și copilul? Te iubesc, mă iubești, nu se poate sfârși așa”, a strigat tânăra.

Cum a fost prins criminalul
După crimă, Antonio Borgia a abandonat trupul româncei pe un câmp de lângă Partinico, o suburbie a orașului Palermo. În schimb, individul a plecat să ia masa și s-a comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Ulterior s-a dus și la frizer.

El a fost prins și arestat după 24 de ore. În fața polițiștilor italieni, el a recunoscut crima. Individul susține că românca i-a spus că e însărcinată și l-ar fi șantajat, cerându-i 3000 de Euro pentru a nu spune soției.

Criminalul este acum în închisoare, în timp ce procurorii italieni desfășoară cercetările. Anchetatorii s-au folosit și de declarațiile a doi martori, ale căror informații i-au ajutat să găsească trupul româncei.

Ana Maria Lăcrămioara s-a născut în România, dar fusese adoptată de o familie italiană din Sicilia, de la Giardinello.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ