,,America este pe cale să se transforme în Coreea de Nord”. Un celebru jurnalist american susține că mișcarea anti-rasism vrea să impună nesupunerea civilă!

86

Realizatorul Fox News Tucker Carlson a răspuns marți seara vocilor străzii, care cer desființarea emisiunii sale, din cauza unui monolog pe care acesta l-a avut cu o seară înainte.

Dând drept exemple violența din centrul orașelor sau revendicările pentru liberalizarea totală a avorturilor, Carlson afirmase luni că protestatarii și mișcarea Black Lives Matter au mai puțin de a face cu salvarea vieții negrilor și mai mult cu intenția de a obține „puterea” și de a-i reduce la tăcere pe cei care nu gândesc ca ei.

Pentru aceasta și pentru că a sugerat că singurul mod în care poate fi învinsă „gloata” este de a „spune exact ceea ce crezi că este adevărat”, „gloata a venit la noi”, a dezvăluit Carlson marți seara, și „a petrecut 24 de ore încercând să interzică cu forța, definitiv, emisiunea”.

„Din fericire, nu vor reuși”, a declarat el. „Lucrăm pentru una dintre ultimele întreprinderi curajoase din America și care nu se lasă intimidată. Îi suntem recunoscători. Dar toate acestea m-au făcut să mă gândesc că ar trebui să fim mult mai preciși în a spune cine este această mulțime și ce face ea.”

„Cine sunt indivizii care încearcă să preia controlul țării voastre, să vă anuleze drepturile, să elimine tradiția noastră seculară de toleranță – da, toleranță – și libertatea de exprimare?” a întrebat Carlson.

„Iar adevărul este că adesea nu le cunoaștem numele. Sunt mai ales agitatori politici fără chip, care există în special online. Sunt trolli care se hrănesc din ură. Și totuși, brusc, au dobândit o imensă putere asupra noastră a tuturor. Liderii slabi se pleacă deja din reflex în fața cererilor lor, indiferent care sunt”, a mai spus ziaristul.

Ca exemplu de mod în care îndoctrinarea „începe de la vârste fragede”, Carlson a difuzat un clip al CNN cu personajul Elmo din serialul de păpuși pentru copii Sesame Street, care afirmă în mod regulat că America este „un loc foarte rău”.

Apoi Carlson a prezentat cazul lui Alexander Katai, un fotbalist sârb din Statele Unite, care a fost dat afară deoarece soția sa i-a criticat pe vandalii din Minneapolis.

„În acest punct, suntem pe care să devenim o nouă Coree de Nord”, a spus Carlson. „Acum credem în vinovăția rasială. Pedepsim oamenii pentru păcatele rudelor lor. Nu le permitem oamenilor să aibă gânduri personale. Lovim pe oricine nu este de acord cu linia noastră de gândire. Cerem ca nevinovații să pledeze vinovați pentru lucruri pe care știm că nu le-au făcut și apoi să-și citească mărturiile în public, pentru a dovedi că au fost reeducați. Și apoi ne lăudăm că facem toate astea.”

„Ceva absolut terifiant a coborât peste America”, a continuat ziaristul de la Fox News. „Și este ușor de văzut ce s-a întâmplat: idei îngrozitoare pot deodată fi exprimate. De ce? Pentru că nimeni nu le dă nici o replică. Sunt tratate cu o slăbiciune letargică.”

După alte câteva exemple, Carlson a pledat pentru egalitatea de tratament, indiferent de rasă. „Dacă încetăm să tratăm oamenii egali în fața legii – totul este pierdut. În acel moment, devenim cu toți o adunătură de triburi furioase. Violența este inevitabilă. Spre așa ceva ne îndreptăm, și încă în mare viteză.”

Citând exemplul fondatoarei mișcării Blexit (care dorește eliberarea negrilor de sub tutela Partidului Democrat – n.r.), Candace Owence, ea însăși o femeie de culoare, care a fost exclusă de pe platforma GoFundMe pentru vederile ei, Tucker Carlson a afirmat că propria rasă „nu contează”.

„Rasismul nu mai are nimic de a face cu rasa”, a spus el. „Este o unealtă pentru a controla nesupunerea.”
Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ