Amenzile pentru parcare în Timișoara încing spiritele!

2250

Amenzile date de polițiștii din Timișoara pentru parcare pe trotuar încing spiritele pe Internet.

Pe Facebook, ”comentatorii” s-au împărțit în două tabere, pro și contra. Probabil de-o parte sunt șoferii, iar de cealaltă pietonii.

Tabara ”pro” salută amenzile date de polițiști, spunând că ”în sfârșit se face ceva” împotriva celor care parchează pe trotuare și blochează astfel circulația pietonilor, a bicicletelor și a carucioarelor pentru copii.

De cealaltă parte, tabăra ”contra”, susține că lipsa parcărilor îi obligă să își lase mașinile pe trotuar. În ceea ce privește fotografia de față, făcută pe strada Gheorghe Lazăr, locatarii din zonă care au mașini spun că parcările amenajate sunt tot timpul pline, iar trotuarul este suficient de lat pentru a avea loc și pietonii sau bicicliștii.

Foto: Facebook

3 COMENTARII

  1. Trebuie lamurita litera legii rutiere valabila in toata tara: teoretic e permisa parcarea pe trotuar daca lasi un metru pentru pietoni, cu exceptia cazului cand exista indicator specific care interzice masina pe trotuar

  2. Au dat amenzi și unde a rămas 2.5metri de loc sa meargă și cu trenu politia da amenzi sa își facă norma zilnica când își face norma restul poate parca și pe linia de tramvai ca nu mai vine nimeni sa dea amenda în concluzie amenzile se dau ca la ruleta rusesc cine are ghinion primește amenda corect ar fi ori dai amenda la toți ori nu dai la nimeni,nu am primit amenda de parcare dar eu cred ca ar fi bine sa fim oameni și poliția și șoferi, nu mi se pare corect sa faci ordine ca sa rotunjească bugetul primărie

LĂSAȚI UN MESAJ