Amenzi usturătoare pentru publicitate ilegală în Timișoara!

62

Zeci de societăți comerciale și persoane fizice au fost amendate, anul acesta, pentru că au făcut publicitate illegal. Polițiștii locali au aplicat sancțiuni pentru panouri sau afișe amplasate fără autorizație.

De la începutul anului, 82 de persoane fizice și juridice au fost amendate. Cuantumul sancțiunilor se ridică la peste 112.000 de lei.

”Au fost constatate nereguli privind lipsa autorizațiilor necesare pentru montarea de panouri sau alte sisteme publicitare de către societăți comerciale care își pun numele firmei pe clădirile în care își desfășoară activitatea, dar și cazuri în care sunt lipite postere și afișe publicitare, unele de mari dimensiuni în locuri în care acest lucru este interzis”, trasmite Poliția Locală.

Cei care își pun panouri de publicitate pe clădiri fără a avea viz de la Pimăria Timișoara riscă amenzi de 5.000 de lei.

În ceea ce privește lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente, acestea trebuie să se facă doar în locurile autorizate, sancțiunile fiind de asemenea mari, organizatorii de evenimente fiind și obligați să le îndepărteze în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului, în caz contrar riscând sancțiuni între 1.000 și 2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ