Amenzi pe bandă rulantă pentru firmele din Complexul Studențesc

70

Complexul Studențesc din Timișoara a fost împânzit de polițiști locali. După mai multe sesizări împotriva firmelor care activează aici, agenții au verificat mai multe societăți comerciale. A curs cu amenzi!

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au desfășurat, zilele acestea, o acțiune fulger în Complexul Studențesc, unde au existat sesizări și s-a constatat că mai multe firme au probleme grave în ceea ce privește curățenia pubelelor de colectare a deșeurilor și modul de precolectare a resturilor, fiind vorba în special de societăți de alimentație publică unde se prepară mâncare”, spun agenții.

Șapte firme au primit 9 amenzi, în valoare de 22.000 de lei. Sancțiunile au fost date pentru neîntreținerea curățeniei în jurul pubelelor, colectarea defectuoasă a deșeurilor reciclabile și menajere, acestea fiind amestecate, precum și pentru neigienizarea recipientelor.

Tot în cadrul acțiunii a mai fost surprinsă și o persoană fizică, aceasta fiind de asemenea sancționată, pentru că a aruncat resturi pe spațiul verde din zona Complexului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ