Amenzi de peste 100.000 de lei pentru fast-food-uri, restaurante şi firme de catering la Tmișoara. Ce nereguli au găsit inspectorii DSVSA Timiş

62
Restaurate, supermarke-turi, fast-food-uri, cantine sau unități de catering, verificate de inspectorii DSVSA Timiș! Autoritățile au făcut 52 de controale, săptămâna trecută, și au dat amenzi de 120.000 de lei.
Un supermarket din orașul de pe Bega a fost sancționat cu 10.000 de lei pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor de depozitare. Pentru condițiile de păstrare a alimentelor au fost amendate și opt fast-food-uri, valoare totală fiind de 80.000 de lei. Două unități de catering au fost închise temporar și sancționate, cu 20.000 de lei în total, pentru condițiile precare de depozitare, pentru frigidere defecte și pentru manipularea produselor alimentare cu încălcare normelor.
De asemenea, o măcelărie a primit o amendă de 10.000 de lei pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor și utilajelor. În paralel, medicii veterinari au verificat transporturi de animale. Au găsit nereguli și au dat nouă amenzi de 10.800 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ