Ambulanța, solicitată de peste 1.000 de ori într-o zi. Apelul subprefectului de Timiș

    48

    Timișenii continuă să sune la Ambulanță foarte mult. Miercuri, peste 1.000 de solicitări au ajuns în despecerat. Toți ceii care au cerut ajutor au fost testați pentru depistarea coronavirusului și multe rezultate au fost pozitive, a transmis subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu.

    „Deși unii așteaptă faza de platou a valului 4, ieri, 13.10.2021, Serviciul de Ambulanță Timiș a fost solicitat de 1.110 de persoane, dintre care exact jumătate, 555, au fost testați cu teste RT-PCR și 160 cu teste rapide antigen. Aproape jumătate, 71, dintre cele rapide au avut rezultat pozitiv. Vedem cum vor arăta și cele PCR. Fiecare persoană are posibilitatea de a se proteja de virus. Vaccinare, izolare sau distanțare în locuri aglomerate plus mască peste tot, interior sau exterior”, a transmis subprefectul Drăgănescu.

    Miercuri, peste 500 de timișeni au aflat că s-au îmbolnăvit de COVID și rata de infectare din județ ajungea la 10,61 la mie. În ceea ce privește vaccinarea, în județ sunt 244.300 de persoane imunizate complet.

    LĂSAȚI UN MESAJ