Ambrozia continuă să facă ravagii în Timişoara. Oamenii cer intervenţii, primarul dă vina pe angajaţi-VIDEO

1513

Ambrozia este în continuare cel mai mare duşman al alergicilor din Timişoara. Terenurile virane din oraş, neîngrijite de proprietari, s-au umplut de planta păcătoasă şi se pare că nimeni nu intervine. O problemă ar fi tocmai angajaţii Primăriei care nu îi ajută pe poliţiştii locali să identifice proprietarii terenurilor cu pricina.

Un timişorean a sesizat poliţiştii despre un teren plin de ambrozie şi a cerut să amendeze deţinătorul şi să îl oblige să îşi cureţe suprafaţa. Răspunsul oamenilor legii l-a lovit ca un fulger pe timişorean.

„Am solicitat serviciului de date urbane din Primărie datele de identificare a proprietarului şi ne-au transmis că nu s-a găsit”, spune poliţia locală timişoreanului care a făcut sesizare.

pnl popa robu_13În aceste condiţii, proprietarul rămâne secret şi terenul neigienizat. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se plânge de angajaţii Primăriei şi spune că nu poate să îi dea afară pe funcţionarii publici care nu îşi fac meseria cum trebuie.

„Nu avem oameni. Este dezastru acolo! Poliţia nu trebuia să anunţe cetăţeanul ci să îmi spună mie că o structură din Primărie nu colaborează. Presupun că s-a intervenit. O să verific”, spune Robu.

În timp ce primarul caută soluţii pentru a modifica organigrama şi se plânge de neimplicarea funcţionarilor, timişorenii nu au altă soluţie decât să ia pastile pentru alergii şi să evite terenurile virane pline de ambrozie. Din păcate autorităţile nu pot interveni pe ternuri private.

1 COMENTARIU

  1. bine ca aveti palmieri in orassi in jur sinteti inecati in ambrozie de vina este primarul de ce nu ia masuri nu cred ca nu se poate afla propietarii dar de ce sa ne obosim ca e munca trist trist de tot nu e suficient sa fii pozat peste tot conteaza ce realizezi dar asta e cewa ce domni nu inteleg .rau

LĂSAȚI UN MESAJ