Ambițioasa ASU Politehnica așteaptă întăriri la început de an

164

S-a sunat adunarea și pentru ”Băieții în ghete”, însă începutul de an 2018 aduce puține certitudini pentru gruparea de pe Știința. ”Lotul îl vom definitiva în următoarea perioadă”, a anunțat antrenorul Bogdan Andone vizavi de preconizatele plecări și veniri.

Cea mai ”leneșă” dintre cluburile timișorene din eșaloanele superioare s-a reunit în 15 ianuarie. ASU Politehnica, căci despre ea este vorba, a pus capăt vacanței de iarnă la orele amiezii cu o ședință de pregătire la Baza 2. Prima zi de muncă pentru fotbaliștii violeți a stat sub semnul incertidinilor legate de componența lotului pentru că sunt anunțate mutări în această iarnă. ”Ne-am reunit cu ambiții mari. Ne așteaptă un retur foarte greu și vrem să fim cât mai bine pregătiți. Ne gândim la orice, atâta timp cât matematic mai sunt șanse, ne gândim și la locul întâi și la locul al treilea”, mărturisește antrenorul Bogdan Andone care a iernat pe poziția a 5-a în Liga 2.

”Ne despărțim de 4 jucători și poate de alții care nu vor să joace aici; nu am discutat exact cu conducerea să văd cine și-a exprimat dorința să plece. Eu am mai spus, orice jucător care nu dorește să rămână poate să plece, echipa are nevoie doar de fotbaliști care iubesc clubul.

Însă vor veni alții, pe posturile unde avem nevoie de întăriri. Deocamdată, în aceste zile vor veni în teste câțiva jucători, nici nu știu cum îi cheamă, dar vreau să îi văd ce pot. Cert este că până vom intra în cantonament ne vom creiona echipa pentru retur”, au fost primele declarații ale tehnicianului lui Poli.

Printre primii fotbaliști nominalizați de Andone ca fiind în probe este fratele atacantului dinamovist Jeremy Bokila, dar și un junior român format în Italia.

În ceea ce privește perioada de pregătire, violeții și-au definitivat programul ce este împărțit în jocuri amicale și un cantonament pe plan local. Formația pregătită de Bogdan Andone va disputa opt meciuri de verificare, cu formații din ligile inferioare: 20 ianuarie – Cocoșul Orțișoara (L4), 24 ianuarie – Vulturul Grebenac (L4, Serbia), 27 ianuarie – Național Sebiș (L3), 30 ianuarie – ACS Ghiroda (L3), 3 februarie – CSM Școlar Reșița (L3), 7 februarie – CSM Lugoj (L3), 8 februarie – CNS Cetate Deva (L3), 17 februarie – Universitatea Cluj (L3). Ar fi fost dorit și un amical cu concitadina ACS Poli, însă varianta a căzut din cauza programului prim-divizionarei.

Poliștii vor efectua în perioada 29 ianuarie – 9 februarie un cantonament pe plan local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.