”Am pierdut noi, nu au câștigat ei”

178

Dinamo a învins-o pe ACS Poli fără să arate superioritate la niciun capitol. ”Am pierdut noi, nu au câștigat ei”, a expus cel mai bine situația antrenorul timișorenilor Ionuț Popa.

Cu două goluri marcate de fundași. Așa a câștigat Dinamo, echipă cu pretenții de Europa, meciul de pe Dan Păltinișanu. La final antrenorul Ioan Andone și-a scuzat evoluția elevilor săi pe un motiv incredibil: stare gazonului. ”Starea terenului nu ne-a permis să arătăm calitate. Avem jucători tehnici de calitate, dar terenul nu ne-a lăsat să jucăm. Victoriile sunt mai frumoase când suferim. Sigur că le vrei cât mai clare și mai sigure, dar nu tot timpul îți iese”, a punctat tehnicianul oaspeților.

Omologul său de pe banca Timișoarei s-a declarat nemulțumit de ratările echipei sale într-un meci în care Poli și-a creat mai multe situații de a marca decât în celelalte meciuri. ”Eu cred că se putea mai mult, am avut câteva ocazii. Ei nu prea au contat. Noi am ratat mult. În repriza a doua, Croitoru a ratat incredibil, ca să nu mai zic de faza din ultimul minut. Eu cred că jucătorul nostru trebuia să fie mai hotărât acolo și făceam egal. Sunt supărat, pentru că am pierdut noi, nu au câștigat ei”, a subliniat Ionuț Popa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ