Altar de flori şi lumânări pentru tânăra ucisă: „Cristina a murit sub ochii mei”

2343

Altar de flori și lumânări pe strada Esperanto din Verona, în Italia, acolo unde, joi după-amiază, o tânără româncă a fost lovită pe trecerea de pietoni, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Cristina Andrieș mergea să își ia fiica de la școală.

„Am văzut-o pe Cristina murind sub ochii mei. Nu voi putea să scot vreodată acele imagini din minte. Ce s-a întâmplat este mult prea dureros”, a declarat prietena româncei pentru publicația L’Arena.

Cristina și-a pierdut viața joi, în urma unui accident în Via dell’Esperanto.

Românca de 39 de traversa strada pe trecerea de pietoni aflată în apropierea școlii Ariosto, de unde urma să își ia fiica de 10 ani de la cursuri, când o mașină Suzuki Swift, condus de un tânăr de 38 de ani, a lovit-o în plin, scrie veronasera.it.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor sosit la faţa locului i-au acordat asistenţă medicală timp de 45 de minute, au stablizat-o pe tânără, apoi au transportat-o în cod roşu la spitalul Borgo Trento, starea tinerei fiind, însă, foarte gravă.

Din păcate, medicii medicii nu au reușit să-i salveze viața, fiind nevoiţi să declare decesul.

Inițial, presa din Italia anunțase că fetița se afla cu mama ei de mână, în momentul accidentului. Ulterior, s-a stabilit că românca era în drum spre școală când s-a produs tragedia.

În septembrie, Cristina ar fi împlinit 40 de ani.

Șoferul maşinii implicate în accident, în vârstă de 38 de ani, rezident la Verona, a fost şi el transportat la spital, fiind cercetat acum pentru omor stradal.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ