Alin Nica și Dănuț Groza, speriați de moarte! Sindromul ,,Ceaușescu” bântuie PNL Timiș

300

Conducerea PNL Timiș a lansat în interiorul partidului o listă de strângere de semnături prin care încearcă să se salveze de la înlocuirea din funcție care se intitulează “Lansăm un apel la unitate“.

Practic, Alin Nica – președinte, Dănuţ Groza – secretar general și Bogdan Ghelbere – secretar general adjunct al Guvernului, îndeamnă într-un apel disperat membrii PNL Timiș să semneze pentru propria lor menținere la conducerea filialei.

Conform unui document intrat în posesia Buletin de Timișoara, conducerea actuală spune că libera exprimare este sfântă și că membri nemulțumiți au preferat să bârfească neasumat.

Redăm mai jos textul integral al listei de semnături:

Lansăm un apel la unitate

Noi, semnatarii acestui apel, ne dorim să păstrăm unitatea PNL Timiș, să respectăm statutul şi să ferim întregul partid de interesele personale ale unor membri nemulțumiți care au refuzat dialogul în cadrul filialei şi au preferat să bârfească neasumat.

Am constatat cu tristețe acțiunile unor membri PNL Timiş care au afectat în mod grav reputația partidului nostru şi care au pus în umbră eforturile realizate atât la nivel județean cât și la nivel național de apropriere de cetățeni şi de informare corectă a acestora.

În PNL Timiş discutam liber și neîngrădit în interiorul partidului, ne contrazicem şi avem idei diferite. Suntem un partid liberal în care libera exprimare este sfântă, iar orice punct de vedere divergent este acceptat daca este exprimat, în primul rând, în forurile statutare ale partidului. Din păcate, câțiva colegi au ales un război de gherilă, lipsit de argumente logice dar împins în mass-media și pe rețelele de socializare. Am remarcat şi ne delimităm de atacurile lipsite de temei privind activitatea liderilor noștri aleși, atât la nivel județean cât și național.

Noi, semnatarii acestui apel, ne exprimăm susținerea şi acordăm un vot de încredere conducerii naționale şi județene a PNL, președintelui Alin Nica și secretarului general Dănuţ Groza. De asemenea îl susţinem pe Bogdan Ghelbere pe funcția de secretar general adjunct al Guvernului“.

Reamintim că deputatul Marilen Pirtea, primvicepreşedinte al PNL Timiş, a produs recent un atac extrem de dur, e adevărat, în interiorul partidului, la adresa tandemului Alin Nica-Dănuţ Groza. Pirtea afirmă, printre altele, că Nica şi Groza au confiscat filiala în interes propriu, iar tinerii “învață modelul obedienței și al slugărniciei” pentru a avea acces la poziţii în partid, așa cum puteți citi AICI.

Totodată, primarul PNL din Deta, Petru Roman, a declarat că un grup important de primari PNL solicită schimbarea lui Alin Nica și Dănuț Groza de la conducerea PNL Timiș, așa cum puteți citi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ