Alin Nica ar putea rămâne orfan de Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere!

301

Scaunul lui Nica doar s-a clătinat în ultimele zile, fără ca acesta să pice din fotoliul de lider al PNL Timiș.

Deocamdată, Bucureștiul, mai precis secretarul general al PNL, Lucian Bode, liderul real al partidului, în clipa de față, i-a pus în vedere tot mai firavului lider județean să renunțe la pionii otrăviți din filială, oamenii cei mai contestați de către primarii și liberalii mai acătării din Timiș.

Este vorba de celebrul și nepieritorul primar de Sânnicolau Mare, Dănuț Groza și de Bogdan Ghelbere, plantat taman de Nica, în urmă cu doi ani de zile, în poziția de secretar general al guvernului.

Asta, ca să aibă și el un om de încredere în locul unde se fac și se desfac toate numirile și transferurile de bani către teritoriu.

Acum, Nica va rămâne fără Ghelbere în guvern, acesta urmând să fie zburat de Bode din funcție, dar și, foarte curând, fără tăticul său spiritual, Groza, de care i s-a cerut să se despartă rapid, dacă mai vrea să pupe președinția filialei.

Așadar, de acum înainte, Alin Nica va deveni un șef de filială oarecare, vulnerabil și tot mai mult la cheremul primarilor și al altor liberali cu greutate din PNL Timiș.

Vremea celui care se visa ba viitor primar al Timișoarei, ba vreun baronete local de talia lui Vela caransebeșanul, începe, tot mai serios, să apună.

1 COMENTARIU

  1. Asa cu toti primarii sa se intample ,aripile sa le fie ajustate , ca prea si-au luat-o in cap.Aviz mai ales pentru cei declarati incompatibili . / sa se simta cei vizati , ex . primarul din loc. Sandra /

LĂSAȚI UN MESAJ