10.1 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Alin Nica a fost pus pe liber și din fruntea PNL Timiș

Alin Nica a fost demis de la conducerea filialei Timiș a PNL, după ce s-a opus deciziei luate în coaliție privind susținerea unui candidat PSD la șefia Consiliului Județean.

Conducerea PNL l-a demis pe Alin Nica de la conducerea organizației Timiș, după ce acesta și-a manifestat opoziția față de susținerea unui candidat PSD la șefia Consilului Județean.

La propunerea secretarului general, Lucian Bode, conducerea liberalilor a aprobat cu 60 de voturi demiterea lui Alin Nica. În același timp, a fost dizolvat biroul de conducere a PNL Timiș.

Liderii PNL și PSD de la nivel central au decis, ieri, să aibă candidați comuni la alegerile locale din Timiș. Potrivit deciziei, coaliția va suține candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș și pe candidatul PNL la primăria Timișoara.

Alin Nica deține funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și și-a exprimat opțiunea pentru a candida pentru un nou mandat.

Până în momentul de faţă, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Timişoara este fostul edil Nicolae Robu.

sursa: https://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Tot mai mulți medici din ambulatoriile bănățene intră în grevă japoneză. Ce îi nemulțumește pe sindicaliști?

Tot mai mulți medici din ambulatoriile din Timiș încep să facă grevă japoneză. Ei se declară nemulțumiți de banii puțini primiți din contractele cu...

Concedierile pe piața IT din Banat nu se întrevăd, deocamdată! Rectorul Universității Politehnica Timișoara vine cu explicația

Zeci de mii de specialiști în domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de muncă, într-un an și jumătate. Criza industriei IT...

Timișoara pentru TINEri!

Citește și :