Alianța USR PLUS are candidat la primăria Dumbrăviței

96

După o campanie internă serioasă și o selecție riguroasă, filialele USR și PLUS din Dumbrăvița l-au desemnat pe Horia Bugarin candidat al Alianței pentru funcția de primar.
Horia Bugarin este astfel ultimul candidat anunțat de alianță din județul Timiș.

„Procesul a fost îndelungat pentru că ne-am dorit să găsim cel mai bun candidat pentru Dumbrăvița, în semn de respect față de oamenii care au adus USR PLUS pe primul loc la alegerile europarlamentare de anul trecut. Desemnarea candidatului Horia Bugarin a pornit de la niște criterii stabilite de membrii și simpatizanții USR PLUS din Dumbrăvița: o persoană cu carieră profesională respectată, care poate uni oamenii și poate conduce o echipă capabilă să construiască o administrație competentă și profesionistă într-una dintre cele mai prospere localități ale țării”, transmit reprezentanții alianței.

„O simplă căutare pe Google ne arată cine este Horia Bugarin și confirmă că USR PLUS a făcut alegerea potrivită pentru Dumbrăvița. Un om de afaceri de succes, cu o reputație impecabilă în mediul de bussines și în societate. A pornit acum mult timp o mică firmă în domeniul resurselor umane și, după ani de zile de muncă, start-up său a devenit una dintre cele mai importante companii de profil din România. Este cunoscut atât în lumea de business, cât și în cea academică. Locuitor al Dumbrăviței de ani de zile, știe bine problemele localității și le poate rezolva. Bun organizator și aproape de oameni, Horia Bugarin are în același timp capacitatea de a atrage experți în multe domenii”, mai arată cei de la USR PLUS.

Cu propriile sale cuvinte, Horia se descrie ca „un profesionist capabil și orientat spre rezultate, pentru care primează munca în echipă alături de oameni competenți. Aceasta este cheia succesului meu. Valorile care îmi conduc activitatea sunt integritatea, îmbunătățirea continuă, atitudinea proactivă și pozitivă, iar sloganul după care îmi ghidez viața este nu există probleme, ci situații la care trebuie găsite soluții. Nu sunt perfect, nu am peste tot răspuns, nu cunosc tot, dar pot și vreau să fiu mai bun și atunci când greșesc îmi asum.”

Motorul personal al candidaturii este potențialul irosit al comunei: „Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori. Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă. Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei.”

„Dumbrăvița are nevoie de un nou început și nu mai putem aștepta încă patru ani pentru a pune în slujba locuitorilor potențialul uneia dintre cele mai prospere localități din România. Alegerea e simplă: stagnare sau progres. Horia Bugarin știe și poate să construiască progres și un nou început pentru Dumbrăvița”, se mai arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ