„Alfred Minimiss” Simonis și alți lideri ai PSD – bătaia de joc a Ministrului finanțelor

100

Ministrul Finanțelor i-a ironizat, vineri, pe Facebook pe liderii PSD, după ce Institutul Național de Statistică a publicat ultimele datele economice. Cîțu spune că a explicat anunțul INS pentru social democrații: Ciolacu „pune mâna pe carte”, Alfred „MiniMiss” și Budai „the driver”.

„Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS! INS CONFIRMĂ estimările mele! Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!”, a scris Cîțu pe Facebook.
Ministrul Finanțelor își termină ironic mesajul: „Comparativ cu trimestrul IV 2019, produsul intern brut în trimestrul I 2020 a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,3%. Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier” – INS. Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu „pune mâna pe carte”, Alfred „MiniMiss” și Budai „the driver”. Ca să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați dacă-l citeați singuri”.
Războiul declarațiilor dintre ministrul Finanțelor și social democrați este unul vechi. La începutul săptămânii s-a votat în Camera Deputaților moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului Finanțelor. Aflat în plen Cîțu i-a acuzat pe pesediști că folosesc epidemia de coronavirus pentru a ataca Guvernul.
„Sunteți niște criminali. Niște țepari. Ne împrumutăm ca să plătim cheltuielile făcute de PSD(…) Nu mai este România voastră. Românii v-au trimis acasă pentru populismul vostru ieftin”, a susținut Cîțu, de la tribuna Parlamentului.
În replică PSD și ALDE i-au răspuns lui Cîțu: „Sunteți cel mai trist ministru. Când v-ați făcut ultimul control?”.

LĂSAȚI UN MESAJ