Lacrimile se varsă necontenit după dispariția fulgerătoare a unui înger! Alex, plâns de sute de oameni. Ceremonie impresionantă

13500

Sute de oameni s-au adunat, seara trecută, la Biserica Aletheia din Timişoara pentru a-și lua rămas bun de la Alex Barbura, tânărul de numai 30 de ani care a plecat într-un mod fulgerător din această lume. Prieteni, colegi, rude și alți apropiați ai lui Alex au mers marți seara la priveghi, unde, la căpătâiul tânărului au spus, fiecare, câteva cuvinte despre cel care a plecat prea devreme printre îngeri. Cu toții au purtat tricouri albe sau haine deschise la culoare și au adus trandafiri albi.

Transmisie LIVETransmisie video în direct de la Biserica Aletheia Timişoara | Ne puteţi urmări live şi pe www.Live.Aletheia.ro sau www.YouTube.Aletheia.ro

Publicată de Aletheia Timişoara pe 23 Aprilie 2018

”Fără Dumnezeu suntem nimic”, scria, pe pagina sa de Facebook, Alex Barbura.

Tânărul a murit duminică în urma unui accident petrecut la ieșirea din Remetea Mare, spre Timișoara. Motocicleta condusă de Alex a fost izbită de o mașină condusă de o șoferiță care a schimbat direcția de mers fără să se asigure, potrivit cercetărilor făcute de poliție. Femeia circula dinspre Lugoj spre Timișoara și a vrut să vireze la stânga, la ieșirea din localitatea Remetea Mare, dar nu s-a asigurat. Nu a văzut motociclistul care circula pe același sens de mers și încerca să o depășească. În urma impactului violent, Alex a fost a fost aruncat de pe motor, fiind rănit foarte grav și dus la spital, însă aici medicii n-au mai avut ce să-i facă.

Astăzi, Alex va fi condus pe ultimul drum. Toți cei care vor să își ia rămas bun de la el pot merge de la ora 13:00, la Biserica Aletheia din Timișoara, slujba de înmormântare urmând să se desfășoare la Cimitirul din Strada Stuparilor (Cartierul Vii), la ora 15:00.

Pe pagina de Facebook a lui Alex, curg sute de mesaje de condoleanțe. Tânărul motociclist avea o mulțime de prieteni care încă sunt în stare de șoc la aflarea veștii dispariției acestuia:

31224227_10156364186541468_7748766338000093184_n”Chiar dacă noi încă suntem la faza de negare … Cerul s-a deschis din nou pentru a lua la el un înger. Mult, mult prea devreme  Odihnește-te în pace prieten drag ! Alex , promitem să nu te uitam NICIODATĂ !!!”, a scris o prietenă a lui Alex.

”— RIP —Alex Barbura un suflet extraordinar de bun, un om, un prieten minunat! Încă nu realizez ca nu mai ești printre noi… cât de fragila este viata!
Sa te odihnești in pace! acum un înger ce ești, sa ne veghezi de sus mereu pentru ca vei fi întotdeauna in mintea și in sufletele noastre!”, a scris o altă amică.

”ALEX ramas bun!!!Încrezător, vesel mai mereu, om special cu caracter de fier, calități pe care greu le întâlnești la cineva dar ai plecat prea devreme. Nimeni nu o să te uite, deseori ai fost un exemplu pentru toți care te-au cunoscut. Ne vom revedea odată, până atunci sa veghezi printre ingeri ALEX!!!”

”Alex Barbura te-am iubit si te vom iubi mereu prieten drag ai fost cel mai bun om pe care l-am cunoscut .Dumnezeu sa te odihneasca!”

31174801_10156365314626468_3720984512193101824_n

sursa foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ