Alex Cârpaci a ars de viu împreună cu iubita sa. Avea doar 19 ani

7056

Alex Cârpaci este una dintre cele două victime care și-au pierdut viața în această după masă, la Șagu. Mașina pe care o conducea tânărul de 19 ani s-a izbit într-un copac, după care a luat foc instantaneu. Alex avea permisul de conducere de două luni, iar persoana cu care se afla în mașină era iubita sa Loredana, în vârstă de 45 de ani.

„Cumplitul accident, în care două persoane și-au pierdut viața după ce au ajuns cu mașina într-un copac, iar mai apoi a explodat, a avut loc astăzi, intr-o zi însorită.

La locul accidentului au participat Pompierii Voluntari Șagu, care au venit cu următorul mesaj pe Facebook: ,,26 martie, ora 15:25 am fost solicitați să intervenim de urgență pentru stingerea unui autovehicul care ardea în urma unui accident rutier urmat de o explozie, 2 persoane fiind încarcerate în interiorul acestuia, între Șagu și Arad.

Am ajuns în cel mai scurt timp alături de 5 voluntari SVSU Șagu și o autospecială destinată stingerii cu apă și spumă.

La scurt timp au ajuns echipajele ISU Arad care au preluat coordonarea intervenției și împreună am încercat din răsputeri să salvăm ce mai putem, din nefericire timpul rapid de reacție și profesionalitatea de care am dat cu toții dovadă nu a fost îndeajuns!“, spun cei de la Serviciul de Pompieri Voluntari Șagu.

„Astăzi, în jurul orei 15.30 a avut loc un accident rutier grav pe D.N.69.
Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat părăsește partea carosabilă și intra în coliziune cu un copac după care autoturismul este proiectat într-un alt copac moment în care ia foc.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale“, a declarat Livia Pescar, purtătorul de cuvânt IPJ Arad.
Sursa: Glasul Aradului

LĂSAȚI UN MESAJ