28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

Aleșii locali PNL din Timiș se revoltă față de modificările codului fiscal!

PoliticăAleșii locali PNL din Timiș se revoltă față de modificările codului fiscal!

Modificările aduse codului de fiscal de guvernanți stârnesc nemulțumiri profunde în rândul tuturor categoriilor sociale. Administrațiile locale se plâng de faptul că nu vor mai avea la dispoziție banii necesari pentru buna desfășurare a activității.

După edilul Timișoarei, a venit acum rândul altor  aleși săp fie nemulțumiți. ”În urma întâlnirii din data de 16 noiembrie 2017 de la Dudeștii Noi, un grup de 30 de aleși locali ai PNL (primari, viceprimari, consilieri județeni) își exprimă protestul față de reducerea drastică a bugetelor locale în urma măsurii guvernului de modificare a codului fiscal” afirmă Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi.

”Practic, prin aceste măsuri, Guvernul mărește salariile cu doi lei și le taie oamenilor finanțarea pentru asfaltarea străzii din fața casei sau blocului, pentru plata luminii de pe uliță sau a apei și canalului din satul sau orașul în care aceștia locuiesc. Acesta este încă un exemplu clasic din istoria nesfârșită de păcăleli dureroase marca PSD” continuă Alin Nica.

”Solicităm de urgență Guvernului respectarea promisiunilor electorale care prevedeau ca impozitul pe venit să rămână 100% la bugetele locale și să vină cu o formula de compensare suplimentară care să acopere deficitul de venituri creat bugetelor locale” mai spune Alin Nica.

Citește și :