Alertă la Reșița, un bărbat a amenințat că se aruncă de pe funicular. Motivele invocate sunt incredibile

191

Autorităţile din Reşiţa au fost în alertă, mai bine de trei ore, marţi, 20 noiembrie, după ce un bărbat, înarmat cu un cuţit, a urcat pe funicularul care traversează centrul oraşului şi a ameninţat că se va sinucide.

Individul a le-a spus celor prezenţi la faţa locului că a decis să îşi pună capăt zilelor deoarece a făcut mai multe adrese către instituţiile din Reşiţa şi nu a fost luat în seamă.

Mai multe surse din administraţia Reşiţei susţin că „bărbatul trimite sute de email-uri şi scrisori în care reclamă Poliţia, Primăria, SRI-ul, NASA sau anunţă că SRI-ul îl iradiază, că preşedintele României nu respectă dreptul la dragoste înscris în constituţie şi aşa mai departe“. „Orice sesizarea a bărbatului are de la 20 de pagini în sus şi este o înşiruire de relatări fără noimă”, spun sursele citate.

După mai bine de trei ore de negocieri, poliţiştii au reuşit să-l convingă pe individ să coboare, pe acelaşi traseu pe care a urcat. El va fi supus unor analize medicale amănunţite, în urma cărora e posibil să fie internat într-un spital de specialitate.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ