Alcoolul pătrunde prin graniţe de sârbi. Câți litri au descoperit polițiștii de frontieră

1973

Contrabanda cu alcool nu pare să dispară, cu toate eforturile depuse de poliţiştii de frontieră. Mulţi sunt cei care încearcă să transporte ilegal peste granița cu Serbia, alcool, şi puţini sunt şi prinşi de autorităţi. Ultima captură: peste 50 de litri.

„Alcoolul aparţinea unui bărbat din judeţul Mehedinţi care nu deținea documente de provenienţă pentru acesta şi urma să îl comercializeze pe piaţa neagră din judeţ. În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin în cooperare cu un echipaj al Direcţiei de Poliţie Locală a municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit pentru control, la intrarea în municipiul Turnu Severin , un autoturism marca Opel. La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în portbagaj şi pe bancheta din spate a acestuia cantitatea de 54 de litri de alcool etilic, pentru care mehedinţeanul nu a putut prezenta documente de provenienţă”, transmit poliţiștii de frontieră.

Alcoolul, în valoare de 1.620 de lei, a fost confiscat, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita de 40 de litri de alcool etilic.

LĂSAȚI UN MESAJ