Alb-verzii lui Florin Macavei acuză arbitrajul din etapa inaugurală a diviziei D Timiș-VIDEO

138

Duminică 13 august a fost cu ghinion pentru alb-verzii lui Florin Macavei. În etapa de debut a ediției 2017/8 în Divizia D Timiș, ACS Dumbrăvița a jucat în deplasare cu CS Timișul la Șag. Prima repriză a aparţinut dumbrăvițenilor, care au trecut în trei situaţii clare la un pas de deschiderea scorului, dar de fiecare dată s-a opus cu brio portarul Burtic, de neînvins de Toma, Todorov şi Silaghi. În replică, gazdele au avut oportunitatea de a înscrie prin Munteanu, cu capul, în urma unui corner executat de Călin, veteranul Miklos scoțând însă de lângă bară… 0-0 la pauză.

După pauză, cea mai controversată fază a meciului s-a derulat deja în minutul 49, când același Munteanu l-a faultat pe Rebenciuc în careu, însă arbitrul Vărzan, foarte aproape de fază, a acordat lovitură de colţ, rămasă fără rezultat. Iar după numai alte două minute a căzut şi golul mult dorit de localnici, care avea să rămână și unicul al întâlnirii, la capătul unei faze inițiate de Rosenblum, care l-a deschis pe flancul drept pe tânărul Butura, acesta înaintând spre poartă și pasându-i lui Moroşanu, care, de la 12 metri, a şutat la colţul lung, spre vinclu… 1-0.

O nouă fază contestată îndelung de oaspeţi s-a derulat în minutul 72, la o centrare din corner a lui Ştefan, în gura porţii, la care a răzbătut fluierul lui Vărzan, înainte ca Toma să fi reluat imparabil cu capul în plasă. Golul a fost anulat, pentru un presupus fault

Până la final, dumbăvițenii au controlat jocul în căutarea egalării, dar mai aproape de gol au fost cei de la Timișul Șag, pe contraatac, când puteau să înscrie însă Marius Călin în două rânduri şi marcatorul Bogdan Moroşanu nu au reuşit să-l învingă pe Arpi Miklos.

Florin Macavei (antrenor principal ACS Dumbrăviţa): ”O înfrângere grea, ne aşteptam… Din păcate nu primează doar fotbalul, partea fotbalistică, însă oricâte scuze şi oricâte motive avem, principali vinovaţi suntem noi. Nu comentez arbitrajul”.

sursa: http://sporttim.ro
Dumbravita tv

LĂSAȚI UN MESAJ