Alarmant! Un pacient mort zace pe targă în fața spitalului din Drobeta Turnu Severin (VIDEO)

11071

Imagini revoltătoare postate de apartinătorii unui pacient al Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin. Pe filmare se vede cum bărbatul decedat zace pe o targă în fața unității medicale.

Indignați că nimeni nu îi bagă în seamnă într-o astfel de situație alarmantă, unul dintre aparținători filmează reacția a cadrelor medicale. Omul, care îi acuză pe angajații spitalului de lipsă de umanitate și dezinteres total față de pacientul care s-a stins pe targă, în fața spitalului, că nici măcar nu se sinchisesc să îl aducă pe bărbatul decedat în incinta unității.

Pe filmare se aude cum și ceilalți pacienți aflați la recepția unității medicale sunt, pur și simplu, scandalizați de ceea ce se petrece.

Ca situația să fie și mai revoltătoare, în filmare se vede cum paznicul spitalului, la un pas de violență, încearcă să îl intimideze pe cel care filmează.

Imaginile postate pe internet au scandalizat întraga comunitate online.

Mesajul nepoatei bărbatului decedat

„Bunicul meu de dimineata s-a simtit rau,intre timp am sunat la ambulanta,au venit,l-au luat..a ajuns la spital in jur de ora 10 aproximativ,de la acea ora si pana la ora 5 cand deja numai era nimic de facut nimeni nu l-a bagat in seama si.. a ajuns acolo vorbind,tot spunea ca ii este rau,mergea mami la asistente..ziceau ca ce sa ii faca sa il tina de mana..deci a stat in urgente pana la ora 17:30-18:00 si atunci i-au zis ca ce fac il ia acasa sau il baga la terapie intensiva..mami a zis ca daca moare il ia acasa dar nu puteau sa ii spuna de cand il adusera ,,ca atunci cand il adusera ziceam ca nu e om de moarte! Bun..deci l-a luat acasa..nu au vrut sa ii dea slavare( el fiind un om mare,si inalt si solid) il tragea o asistenta de picioare sa il bage in masina personala si nu au mai apucat,l-au zbicit..si pana la urma a murit in fata spitalului..ca un caine..pana la urma..nici bun simt sa aduca un cearceaf sa il puna pe el nu au mai avut..deci au fost clipe de cosmar…tragand de el sa il bage in masina a busnit sangele din el..probabil ca stiau ca moare si ce au zis..stai sa plece mai repede cu el deaici! La Severin mori cu zile,la fel cum probabil a murit su bunicul meu!
… Cand a vazut lumea ca ai mei s-au revoltat au inceput sa tipe si sa zbiere fiecare off-ul lui..pana sa moara..au stat si au asteptat sa aiba mila sa se uite la ei..dar nimeni nu se uita..probabil ca nu le dai suficient..deci e de nedescris..postatiii sa vada toata lumea ce fel de javre platim!,, mesajul nepoatei omului ce a murit în fața secției de urgență a spitalului de urgență Drobeta Turnu Severin.

Situația este GRAVĂUN OM A MURIT ÎN FAȚA SPITALULUI DIN DROBETA TURNU SEVERIN… SISTEMUL MEDICAL DIN Mehedinți ESTE DEPĂȘIT DE STAREA REALĂ A SOCIETĂȚII CIVILE!"Bunicul meu de dimineata s-a simtit rau,intre timp am sunat la ambulanta,au venit,l-au luat..a ajuns la spital in jur de ora 10 aproximativ,de la acea ora si pana la ora 5 cand deja numai era nimic de facut nimeni nu l-a bagat in seama si.. a ajuns acolo vorbind,tot spunea ca ii este rau,mergea mami la asistente..ziceau ca ce sa ii faca sa il tina de mana..deci a stat in urgente pana la ora 17:30-18:00 si atunci i-au zis ca ce fac il ia acasa sau il baga la terapie intensiva..mami a zis ca daca moare il ia acasa dar nu puteau sa ii spuna de cand il adusera ,,ca atunci cand il adusera ziceam ca nu e om de moarte! Bun..deci l-a luat acasa..nu au vrut sa ii dea slavare( el fiind un om mare,si inalt si solid) il tragea o asistenta de picioare sa il bage in masina personala si nu au mai apucat,l-au zbicit..si pana la urma a murit in fata spitalului..ca un caine..pana la urma..nici bun simt sa aduca un cearceaf sa il puna pe el nu au mai avut..deci au fost clipe de cosmar…tragand de el sa il bage in masina a busnit sangele din el..probabil ca stiau ca moare si ce au zis..stai sa plece mai repede cu el deaici! La Severin mori cu zile,la fel cum probabil a murit su bunicul meu!… Cand a vazut lumea ca ai mei s-au revoltat au inceput sa tipe si sa zbiere fiecare off-ul lui..pana sa moara..au stat si au asteptat sa aiba mila sa se uite la ei..dar nimeni nu se uita..probabil ca nu le dai suficient..deci e de nedescris..postatiii sa vada toata lumea ce fel de javre platim!,, mesajul nepoatei omului ce a murit în fața secției de urgență a spitalului de urgență Drobeta Turnu Severin.

Publicată de Observ tot pe Marţi, 20 august 2019

Sursa: Facebook/ observtot

LĂSAȚI UN MESAJ