Ajutor nesperat pentru ACS Poli? Anchetă la Chiajna: spălare de bani, evaziune, delapidare şi fraudă

899

ACS Poli ar putea primi o nesperată mână de ajutor în lupta pentru evitarea retrogradării. Clubul Concordia Chiajna este anchetat pentru mai multe infracțiuni de spălare de bani, evaziune, delapidare și fraudă.

Penultima în clasamentul din play-out, formația timișoreană ar putea beneficia de problemele cu legea ale unei contracandidate. Este vorba de Concordia Chiajna, vecina din clasament a bănățenilor care are două puncte peste Poli. Ilfovenii au intrat în vizorul anchetatorilor care au efectuat mai multe percheziții la sediul grupării pentru un prejudiciu de 35 milioane de lei.

Concordia este acuzată de mai multe infracțiuni, cele mai importante fiind cele de spălare de bani, delapidare, evaziune fiscală și fraudă. Ancheta îl vizează pe primarul localității, Mircea Minea, în condițiile în care clubul este finanțat și de primărie. Perioada vizată de anchetă este cea cuprinsă între anii 2011-2015, perioadă în care finanțarea clubului s-a făcut ilegal. În plus, prin intermediul hotelului clubului s-au intermediat unele plăți pentru evitarea taxelor și impozitelor.

Rămâne de văzut în ce măsură ancheta va influența meciurile rămase de disputat în play-out. Ori în ce măsură pot fi luate măsuri împotriva clubului condus de primarul Chiajnei.

LĂSAȚI UN MESAJ