Ai o reclamație sau o idee de transport alternativ? Hai la întâlnirea lobbycicliștilor din Timișoara!

103

Lobbycicliștii – voluntarii din comunitatea bicicliștilor din Timișoara – se întâlnesc, miercuri, 7 februarie, de la ora 18.30, la Aethernativ.

După proiectele „Luminăm orașul bicicliștilor”, „Pedalează educat, pedalează informat” și „Șofer pentru bicicliști” – care s-au născut în cadrul acestor întâlniri în ultima jumătate de an și care se derulează în Timișoara în prezent – acum se vor pune pe tapet altele la fel de importante, destinate comunității locale.

“Ca de fiecare dată întâlnirile noastre sunt deschise tuturor acelora dintre voi care simțiți că vă doriți să contribuiți pozitiv în comunitate”, îndeamnă lobbycicliștii.

Așadar, ai o idee de schimbare, o sugestie de îmbunătățire a experienței pentru utilizatorii de mijloace alternative de transport din oraș, o laudă de transmis spre Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, o reclamație sau o idee de proiect educațional pentru utilizatorii de mijloace alternative de transport din oraș? Atunci, ești așteptat la reuniunea lobbycicliștilor de la Timișoara .

LĂSAȚI UN MESAJ