Ai carte, ai parte… de vacanțe relaxante!

146

Cine pleacă în vacanță cu o carte în bagaje poate câștiga. „Dacă ai carte ai parte” se știe de mult timp. Ai parte de cultură generală, dar și de câștiguri în premii.

Biblioteca Centrului Cultural German a pregătit pentru acestă vară un concurs pentru cititorii fideli. Pentru că biblioteca se închide în luna august, se mai pot împrumuta cărți doar până în data de 27 iulie inclusiv. Termenul de returnare va fi cel târziu 11 septembrie.
Cei care iau cărți din biblioteca germană în concediu, își fac poze cu ele prin locurile minunate pe care le vizitează și nu uită să le tag-uie cu însemnele specifice Centrului Cultural în poză (@BibliothekDeKuZenTemeswar pe Facebook sau centrulcultural pe Instagram), vor câștiga un abonament pentru 6 luni!

Abonamentul, care este valabil numai pentru biblioteca germană, se acordă ca prelungire la abonamentul actual al cititorului care a participat la concurs cu o poză.

Această prelungire se va efectua în momentul returnării cărților până cel târziu 11 septembrie 2017. Cei care depășesc acest termen vor fi descalificați din concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ