Agroland Business System S.A. a obținut o finanțare de peste 8 milioane lei din vânzarea de obligațiuni corporative! Societatea timișoreană vrea să dezvolte un nou concept de magazine pe zona fermă, pet-care și gardening

65

Agroland Business Systems S.A. a încheiat cu succes o oferta de obligațiuni corporative desfășurată între 3 și 5 martie și intermediată de Tradeville, lider de piață în tranzacționarea online din România, obținând o finanțare de 8.080.300 RON. Ca urmare a interesului crescut din partea investitorilor, emitentul a decis închiderea anticipată a ofertei in prima zi în care suma subscrierilor a depașit valoarea ofertei și, de asemenea, a hotarât suplimentarea acesteia, pentru a putea oferi obligațiuni tuturor investitorilor care au subscris.

Astfel, numarul total de obligațiuni subscrise a fost de 80.803, în timp ce numarul total de subscriitori unici (obligatari) a fost de 88. Obligațiunile emise de Agroland Business Systems S.A. au scadența în 5 ani și o rata a cuponului fixa, de 9% pe an, plătibilă semestrial.

„Ne bucură de două ori succesul acestei oferte de obligațiuni. Este o nouă ocazie cu care vedem un interes foarte crescut din partea investitorilor pentru această forma de plasare a unei părți din economiile disponibile la dobanzi competitive. În același timp, este o excelentă variantă de finanțare pentru business-uri și antreprenori care vor să-și extindă afacerile. Punând la dispoziție soluții online și mobile de investiție, Tradeville facilitează apropierea investitorilor de antreprenori”, a declarat Mihaela Biciu, Director General, Tradeville.

Ne uităm de mai mult timp la oportunitatea de a ne finanța dezvoltarea prin piața de capital din Romania. Împreună cu partenerii de la Tradeville am reușit să atragem chiar mai mult capital decât ne-am propus în acest moment, intr-un interval de timp foarte scurt. Doresc să-mi exprim respectul și recunoștința catre cei 88 de investitori care au avut increderea să investească in compania noastră! Capitalul atras va fi folosit pentru a dezvolta un nou concept de magazin care va răspunde cerințelor clienților noștri și va aduce inovatie pe segmentul de piață ferma, pet-care și gardening., a declarat Horia Cardos, fondatorul și administratorul Agroland.

Tranzacția aferentă ofertei în sistemul de tranzacționare administrat de Bursa de Valori București a avut loc pe 6 martie 2020, ceea ce înseamnă că data emisiunii (data la care va avea loc decontarea tranzacției sus-amintite) va fi 10 martie 2020, iar data scadenței finale va fi 10 martie 2025.

 

LĂSAȚI UN MESAJ