Agricultorii timişeni la Târgul Internaţional de Agricultură de la Novi Sad

246

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 16 mai 2016 o misiune economică la Novi Sad, de vizitare a celei de-a 83-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa. Totodată, datorită celui mai vechi târg de agricultură din Serbia, orașul Novi Sad a devenit o locaţie de prestigiu pentru activitatea agricolă și pentru agribusiness.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase, interior – 9.000 mp și exterior – 40.000 mp. Sectorul de animale vii cuprinde 1.300 de capete, pe o suprafață de 5000 mp. De asemenea, un număr de 7 țări – Austria, China, Croația, Italia, Olanda, Serbia și Ungaria sunt prezente cu pavilioane naționale.
Expozanții, producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare:
 mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară
 produse agro- alimentare, băuturi
 ambalaje și mașini de ambalat
 componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole
 fertilizatori, îngrășăminte, alte produse chimice pentru agricultură
 sisteme de energie regenerabilă
 știință aplicată și cercetare
 servicii financiare, alte servicii conexe.
Cele 11 firme timișene înscrise până în prezent au posibilitatea de a participa la conferințe și seminarii tematice, workshop-uri și la întâlniri B2B. Pachetul de servicii oferite de CCIAT cuprinde transportul cu autocar, intrarea în expoziție și asistență pe durata deplasării. Informații suplimentare la tel. 0723/471920, 0372185285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov – consultant cameral.

LĂSAȚI UN MESAJ