Agresorul unei femei din vestul țării a primit pedeapsa meritată! Justiția s-a pronunțat

142

Un bărbat din municipiul Hunedoara, Florea Cismaru, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru că, din gelozie, şi-a înjunghiat şi agresat amica. În plus, hunedoreanul nu va avea voie să se apropie şi să comunice cu femeia pe care a agresat-o timp de doi ani de zile. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Hunedoara şi nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

În vârstă de 78 de ani, Florea Cismaru a fost pus sub inculpare pentru tentativă de omor în 30 decembrie 2017 şi a fost trimis în judecată în luna ianuarie 2018. Conform anchetatorilor, în ziua de 29 decembrie 2017, în jurul orei 16.00, pe fondul unor nemulţumiri anterioare, care au degenerat în violenţe, inculpatul a mers acasă la prietena sa, cu care obişnuia să consume alcool din când în când, înarmat cu un cuţit.

Cismaru aflase că femeia începuse o relaţie intimă cu un alt bărbat, ceea ce l-a înfuriat şi l-a umplut de gelozie. A agresat-o şi a tăiat-o cu cuţitul pe faţă, provocându-i o rană care a necesitat îngrijiri medicale de peste două săptămâni.

Pentru fapta sa, Cismaru a fost arestat preventiv, după care a fost plasat în arest la domiciliu, acum fiind pus sub control judiciar. Iniţial, Cismaru a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, la pronunţarea sentinţei fapta fiindu-i schimbată în lovire şi alte violenţe.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ