Agresorul din tramvaiul 9 a fost arestat preventiv, Ioan Andrei Luca e recidivist! video

492

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ioan Andrei Luca cu privire la săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de violenţă în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: ”În data de 06.03.2018 în interiorul tramvaiului nr. 9 ce se deplasa în zona Gării de Nord din Timişoara, inculpatul L. I. A. a lovit-o cu cotul şi cu un cuter pe concubina sa N. L., cauzându-i leziuni ce au necesitat 12 zile de îngrijire medicală, acţiune prin care a provocat o stare de panică în rândul călătorilor din acel mijloc de transport, printre care erau şi copii. Inculpatul L. I. A. a fost reţinut de către organele de poliţie şi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria Timişoara. Inculpatul urmează să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv” transmit procurorii.

            Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă nu pot să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, Ioan Andrei Luca fiind nevinovat până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare.

LĂSAȚI UN MESAJ