Aglomerația s-a mutat la vama Nădlac I, DRDP Timișoara dezinfectează zona

404

Aglomerație, sâmbătă dimineața, la vama Nădlac I. Sute de șoferi de autoturisme așteaptă 210 minute pentru a intra în țară. În același timp, DRDP Timișoara a demarat operațiuni de salubrizare și dezinfectare în spațiile de servicii de pe autostrada #A1 și în punctul de frontieră Nădlac I, pe DN 7, în județul Arad.

 

Vă amintim că, pentru a fluidiza traficul și realizarea unui tranzit rapid a vehiculelor care transportă medicamente, echipamente medicale, echipamente de protecție, mărfuri perisabile, animale vii sau mărfuri necesare pentru prevenirea și răspândirea pandemiei cu COVID-19, la două puncte de frontieră aflate pe raza de activitate a DRDP Timişoara au fost stabilite benzi de trafic prioritare/dedicate acestor transporturi, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară.

“Culoarul verde” a fost marcat prin montarea de noi table indicatoare pe traseul de circulație de mărfuri, în PTF Nădlac 2, pe autostrada #A1, dar și în PTF Moravița. Lucrările au fost realizate de echipele Secției Întreținere Autostrăzi și SDN Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ