Agitație mare la Bursa Locurilor de Muncă din Timișoara FOTO

70

Bursa Locurilor de Muncă este organizată, după doi ani de pauză din cauza pandemiei, în Timișoara și în alte 76 de locații din țară. La casa Tineretului din orașul de pe Bega sute de șomeri au venit să își caute un job.

Însă sunt și angajați care vor să vadă dacă nu au cumva oportunități mai bune. Sunt zeci de companii care caută angajați. „Astăzi se desfășoară Bursa Locurilor de Muncă la nivel național. Ca o premieră, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități au organizat standuri la care prezintă proiectul pe fonduri europene prin care se oferă vouchere de 5.000 de euro, pentru achiziționarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilități care vor să se angajeze”, a transmis Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Și la Timișoara, la bursă au venit persoane cu dizabilități pentru a vedea ce oportunități de angajare au. „Este în plină desfășurare Bursa locurilor de Muncă organizată de ANOFM la Casa de Cultură a Tineretului din Timișoara. Complexul de servicii pentru persoane adulte cu dizabilități și Centrul de incluziune socială din cadrul DAS sunt prezente cu standuri la acest eveniment, oferind celor interesați și beneficiarilor informații. De asemenea, reprezentații DAS prezenți la eveniment oferă și susțin dreptul persoanelor cu dizabilități la un loc de muncă adaptat posibilităților”, a transmis Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

În toată țara sunt disponibile la bursă peste 30.000 de locuri de muncă. Sursa foto: Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ