Agenții imobiliari pot învăța meserie serioasă la Camera de Comerț

34

Direcția Formare și Perfecţionare Profesională a Camerei de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş organizează în perioada 24 septembrie – 5 octombrie 2018 o nouă serie a cursului acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări:

Descrierea ocupației:

Activitatea profesională de intermediere a actelor juridice care au ca obiect bunuri imobile, precum si cea de administrare a acestora se desfasoara de persoanele fizice si juridice care au calitatea de agent imobiliar.

În acelasi timp, agentul imobiliar identifica cadrul juridic prin studierea legislatiei specifice si conexe; se documenteaza în privinta modului de completare si a continutului fisei de lucru pe care o întocmeste si întocmeste dosarul ofertei prin folosirea materialelor documentare existente; întocmeste conventia firma/ client cu respectarea legislatiei în vigoare; întocmeste pre(ante)contractul între parti cu respectarea legislatiei în domeniu; întocmeste contractul de prestari servicii respectand metodologia de agentie şi legislatie în domeniu; se documenteaza în amanunt asupra continutului dosarului tranzactiei apeland la continutul cadru al acestuia.

Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” consta in faptul ca atestatul dobandit prin finalizarea acestui curs le va permite agentilor imobiliari sa profeseze in orice tara a Uniunii Europene.

Taxa de participare: 650 lei / persoană.
Membrii CCIA Timis beneficiază de o reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor.
Durata cursului: 2 săptămâni

Pentru cursurile de tip OPEN, o grupă se constituie cu minimum 10 cursanți. In functie de completarea grupelor, CCIAT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Program : 10 zile, între orele 16.00 – 20.00.
Locul de desfăşurare: Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Informatii si inscrieri la Directia Formare si Perfectionare Profesionala a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel.: 0256 294922, e-mail:
cmates@cciat.ro, Cecilia Mateș – organizator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ