Aflat la volanul unui autocar, un șofer inconștient a riscat să omoare oameni nevinovați! Uitați-vă ce a făcut la intrarea în Șag | Video

349

Inconștiența unor șoferi duce, de multe ori, la accidente grave, uneori de-a dreptul groaznice. Și cazurile sunt diverse și nenumărate, de la conducerea sub influența băturilor alcoolice, la conducerea cu viteză excesivă sau depășiri periculoase, la limită, ori prin locuri nepermise. Iar lista poate continua.

Este și cazul la care facem referire în acest articol, unde un șofer de autocar a efectuat o manevră de depășire foarte riscantă, punându-și viața în pericol și, mai grav, punând în pericol viața persoanelor aflate în autoturismul pe care îl depășise sau a celor aflați în autoturismul ce venea pe sensul opus. Inconștiența șoferului de pe autocarul cu numărul de înmatriculare TM 85 LPA, ce aparține companiei timișorene RAVITEX, este cu atât mai gravă dacă în autocar se aflau și călători, lucru pe care nu îl știm, dar care este foarte posibil.

Întâmplarea s-a petrecut miercuri, 18 iulie 2018, la ora 13:15, în județul Timiș, pe Drumul Național 59 (E70), între localitățile Jebel și Șag, aproape de intrarea în cea de-a doua localitate. Manevra inconștientă de depășire a fost surprinsă de camera video montată pe bordul unui autoturism condus de către un șofer arădean. Din imagini se vede cum șoferul de autocar efectuează manevra de depășire într-un loc cu vizibilitate redusă, aproape de o cubră, obligându-i pe ceilalți doi participanți la trafic să tragă autoturismele cât mai aproape de marginea drumului pentru a evita un posibil accident.

Am primit și noi imaginile surprinse de camera video amintită mai sus, imagini pe care le puteți viziona și dumneavoastră în continuarea acestor rânduri.

Sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ