Afișele lipite ilegal afectează siguranța traficului în Timișoara

19

Afișele publicitare lipite ilegal în unele locuri din Timișoara afectează siguranța traficului, atrage atenția Poliția Locală Timișoara.

Potrivit sursei citate, posterele puse pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului împiedică aerarea acestora și există posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal. Polițiștii locali au identificat mai multe astfel de situații și au aplicat sancțiuni firmelor de publicitate.

”Este vorba despre societatea Sublime Events SRL, cu sediul în București, care a promovat mai multe spectacole de stand-up comedy și concerte de muzică prin amplasrea afișelor pe astfel de dispozitive în locații precum Str.S.Bărnuțiu, Badea Cârțan, Gh.Adam, Splaiul Nistrului, Str.Dacilor, Parcul Civic, I.C.Brătianu, Bdul Revoluției, M.Kogălniceanu, Calea Martirilor. Este vorba despre 14 sancțiuni de câte 1000 lei, aplicate conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate”, a transmis Poliția Locală.

Verificările vor continua și în perioada următoare pentru a-i determina pe organizatorii de evenimente să facă promovarea spectacolelor în locuri autorizate și pentru a nu pune în pericol circulația rutieră și pietonală.

LĂSAȚI UN MESAJ