Aeroportul utilitar de la Cioca încinge, în continuare, spiritele autorităților

159

Activitatea redusă de la Aerodromul Cioca din Timișoara face ca planurile autorităților locale să nu coincidă cu cele județene în privința a ceea ce s-ar putea realiza în această locație. De aici și până la adevărate contre în spațiul public între primarul Timișoarei și președintele Consiliului Județean Timiș a fost doar un pas.

Epopeea continună, acum, cu un nou episod. Călin Dobra îi răspunde lui Nicolae Robu.

„Apel public la dialog. Nu monolog!
Lipsa de anvergură administrativă și strategică a lui Nicolae Robu se vede din răspunsul pe care l-am primit astăzi, indirect, cu privire la cedarea clădirilor de la Aerodromul Cioca, de pe Calea Torontalului, către Consiliului Județean Timiș.
Domnule Robu, viziunea mea este alta. Nu să modernizăm acel spațiu pentru un eveniment punctual, ci să dezvoltăm durabil zona. Este un spațiu cerut de public, de organizatorii de evenimente, mulți din afara Timișoarei.
Să gândești punctual pentru o manifestare, nu este o strategie, ci este o cosmetizare a tristului adevăr ca Timișoara nu beneficiază de un spațiu adecvat organizării de evenimente majore.
Domnule Robu, nu e momentul pentru orgolii și conflicte între instituții. Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog, ca să găsim soluții viabile pentru toate problemele majore ale Timișoarei. Se poate? Se poate!”

LĂSAȚI UN MESAJ