Adrian Pau: „Îl vom ajuta pe Călin Dobra să revină în politică”

133

După ultima lovitură de imagine pe scena politică timișoreană, în care au propus pe Marius Craina la candidatura pentru poziția de primar al orașului, Pro România prin pralamentarul Adrian Pau vine cu noi lămuriri.

Astfel în opinia dânsului, „Craina este un candidat al tuturor timișorenilor și nu a fost „furat” de la PSD, ci a venit de bunăvoie și cu mare entuziasm. De asemenea, nu este deloc adevărat că ar dori cu disperare o alianță cu PSD. Sunt destul de bine poziționați în topuri. Nici nu se pune problema că ar avea doar 4 procente. Dacă PSD are intenții poate veni alături de ei „în marea familie Pro România” dar nu invers. Cât despre procente în simpatia alegătorilor parlamentarul opinează că ar fi mai degrabă în jurul cifrei de 14 la sută. Dar asta se va confirma în urma alegerilor.
Ca să arate că încă mai are simțăminte frumoase față d efoștii colegi de la PSD le face o propunere.

Să mizeze pe candidatura lui Titu Bojin fie la poziția de candidat de primar fie la Consiliul Județean. Pau înaintează chiar și cifre. În opinia sa Bojin ar fi creditat cu zece procente la timișoreni și cu 29 de procente la județ. Prin însumarea acestor cifre rezultă o poziție deosebit de bună!”.

„…Bojin are deja 10% la Timişoara în sondaje, nu au mai avut PSD aşa ceva, un candidat care să pornească în cursă cu un asemenea plus. El poate fi un bun candidat din partea lor la Primăria Timişoara. Iată, PSD dă dovadă că vrea să se reformeze. Nu pot să fiu decât cu inima alături de ei. Bojin este un , ei fac o achiziţie bună. PSD nu poate rata să îl ia pe Bojin, va fi o achiziţie bună. Nu demult spuneam că ar fi bine să se pună să-şi plimbe nepoţii, iată că nepoţii sunt la PSD şi el, sigur, va avea grijă de ei”, a declarat Adrian Pau.

Deși este convins că la nivel național principalele două partide (PNL și PSD) joacă la cacelma, și au bătut palma pentru un blat evident la nivel nostru al județului Timiș așa ceva nu se poate observa deloc o astfel de înțelegere. Scopul înțelegerii subterane ar fi conservare actualelor locuri de primari de localități ce ar conveni ambelor părți.

Pro România va merge la alegeri doar cu proprii lor candidați. Au în vedere să se lupte pentru cât mai multe din funcțiile de primar din cele 69 de localități în județ unde vor candida. Iar listele de candidați pentru consilieri locali sunt întocmite pentru 90 la sută din localități. Se mai lucrează petru a convinge oameni de valoare să li se alăture și în celelalte comune und eîncă nu au candidați.

De săgețile conducerii Pro România nu au scăpat nici Călin Dobra, Dominic Fritz sau Marcel Miclău. Lui Dobra chiar i-au promis un sprijin substanțial. „Domnul Dobra joacă bine fotbal, am jucat şi eu cu el. A avut o ofertă şi de la noi, dar a refuzat. Nu discut de performanţele CJT, dar dacă cetăţenii şi sondajele îl vor pe Bojin nu am eu ce să fac. Cred că putea câştiga lejer Primăria Lugoj alături de noi, să îşi continue cu succes cariera politică. Noi îl ajutam pe Dobra, este un tânăr politician de viitor”, a mai șarjat Adrian Pau.

Cea mai nouă achiziție a partidului este noul membru, Valentin Korman, fost consilier personal al președintelui CJT cu ceva vreme în urmă. Acum a venit cu arme, bagaje și cunoștiințe la Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ