Adolescenți scoși din fiare, după ce un șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-un copac. „Nu se poate descrie în cuvinte ce am văzut”

68

Un șofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un copac, sâmbătă noapte, pe Şoseaua Kiseleff din Capitală. Tânărul ar fi circulat cu viteză și a pierdut controlul mașinii pe drumul umed. Atât el, cât şi pasagerii din maşină, doi adolescenţi de 18 şi 16 ani au fost internaţi în stare gravă.

Caroseria maşinii a fost încolăcită de copacul în care a intrat. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00, pe şoseaua Kiseleff, din Bucureşti. Tânărul care se afla la volan abia îşi luase permisul.

„Am văzut când au scos pasagerul din partea dreaptă, care era încarcerat. Nu se poate descrie în cuvinte ce am văzut acolo”,  a declarat un martor pentru Observator TV.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii ocupanți au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, potrivit unui comunicat al Brăgării Rutiere.

În continuare, oamenii legii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ