Adolescentă, moartă în condiții suspecte. Polițistii au aflat cine este criminalul

144

Cadavrul adolescentei a fost găsit joi după amiaza de către poliţiştii din Ploieşti într-o clădire nelocuită din oraş, unde pe vremuri funcţiona baia publică. Fata fusese dată dispărută încă de miercuri de către mama sa, care ştia că este la întâlnire cu prietenul ei.

Pentru că tânăra întârzia să vină acasă, mama a luat legătura cu poliţiştii din Ploieşti, care au demarat imediat cercetările specifice unui caz de dispariţie. Aşa au aflat că fata se întâlnise întâlnise într-adevăr cu prietenul său, dar acesta era un bărbat mult mai în vârstă decât ea, de peste 40 de ani, spun surse judiciare.

Se pare că cei doi aveau o relaţie pe ascuns, bărbatul fiind căsătorit. Tânăra îi cerea bani, iar când acesta a mai refuzat-o, fata a început să-l şantajeze, ameninţândă că-i va spune tot soţiei lui, mai spun sursele citate.

Bărbatul nu a recunoscut din prima fapta, dar după o şedinţă lungă de audieri la Ploliţie, a mărturisit tot şi chiar a indicat poliţiştilor unde îi făcuse felul tinerei.

Echipajul de judiciarişti a mers, joi după – amiază, în clădirea fostei Băi Publice din Ploieşti, iar spusele omului s-au adeverit. Cadavrul fetei a fost găsit acolo.

Nu sunt date deocamdată cu privire la arma crimei. Dar, surse apropiate de anchetă au precizat că nu au fost făsite urme de sânge.

Poliţia face acum cercetări la faţa locului.

Sursa: m.adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ