Adolescentă de 17 ani, răpită din casa părinților pentru a se mărita cu un consătean

138

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, a fost răpită pentru a se mărita împotriva voinței ei cu un bărbat din aceeași localitate. Doi bărbați, tânărul cu care fata trebuia să se căsătorească și tatăl acestuia, au fost reținuți de polițiști.

Potrivit polițiștilor vrânceni, la sediul Postului de Poliție Slobozia Bradului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comună, a sesizat, în noaptea de joi spre vineri, faptul că fiica lui, în vârstă de 17 ani, a fost răpită de către patru persoane pe care cunoaște, fiind vorba de un bărbat și o femeie, fiul acestora, în vârstă de 20 de ani, toți din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboești.

Cei trei au intrat în curtea imobilului în care bărbatul locuia cu fiica sa, au luat-o pe fată și au plecat cu ea într-o direcție necunoscută.

Potrivit cercetărilor polițiștilor vrânceni, încă din data de 15 august între cele două familii au avut loc întrevederi și discuții, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost, în cele din urmă, respinsă.

Imediat după reclamația tatălui fetei, 26 de polițiști au început să o caute pe copilă, care a fost depistată, vineri, pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezența tânărului în vârstă de 20 de ani cu care ar fi urmat să se căsătorească.

Doi bărbați, tată și fiu, au fost reținuți.

Polițiștii continuă cercetările pentru violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.

Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ