Adolescentă de 16 ani găsită decedată! A dispărut de acasă luna trecută

968

O fată de 16 ani, care a fost dată dispărută de părinţi la jumătatea lunii august, a fost descoperită moartă, luni, de către un bărbat de 77 de ani, din Huşi, care a găsit-o pe adolescnetă spânzurată pe un teren al său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au declarat, luni după-amiază, că tânăra s-ar fi spânzurat de un copac ce se afla pe terenul bărbatului care a descoperit trupul neînsufleţit.

„Am fost sesizaţi astăzi (luni – n.r.) de către un bărbat din localitatea Huşi despre faptul că a descoperit trupul unei tinere care se spânzurase de un copac de pe proprietatea lui. Un echipaj a mers la faţa locului şi, din descrierea hainelor şi a semnalmentelor, s-a constatat că este vorba despre minora de 16 ani care fusese dată dispărută de la domiciliu de pe data de 19 august 2018. S-a dispus efectuarea necropsiei şi a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a spus Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Surse apropiate anchetei au precizat că trupul tinerei este în stare avansată de putrefacţie, fapt ce ar duce la concluzia că aceasta ar fi recurs la suicid încă de la data dispariţiei.

De asemenea, anchetatorii au discutat şi cu rudele tinerei, care au arătat că aceasta nu a lăsat vreun bilet de adio în care să îşi explice gestul.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ