Adolescenta de 15 ani cu doi copii şi însărcinată a treia oară: Pe mine mă fac fericită copiii şi bărbatul

545

La numai 15 ani, Ana Maria Pitrop, o copilă din satul Prisăcani, judeţul Botoşani, este mamă a doi copii şi îl aşteaptă pe al treilea. Practic, de la vârsta de 12 ani, copila este gravidă aproape continuu.

Avea numai 12 ani când a rămas însărcinată prima dată. O vreme şi-a ascuns sarcina şi abia după ce a terminat şi clasa a VI a a recunoscut totul. În acel moment, Ana a renuţat la şcoală şi la viaţa de copil și s-a mutat împreună cu Alexandru, iubitul ei, într-un fost grajd de vite, o cameră sinistră şi mică.

Ulterior, cei doi au primit ajutoare şi chiar și o casă bătrânească de la un binefăcător, notează Adevărul.

De atunci, Ana Maria a devenit mamă încă odată. Mai mult decât atât, este însărcinată cu al treilea copil.

”Pe mine mă fac fericită copii şi bărbatul. Mie îmi place aşa. Mai sunt invidioşi, dar eu nu-i bag în seamă. La început a fost mai greu, că nu ştiam. După aceea uşor. La al doilea deja nici nu se mai punea problema de greu sau de altceva. Şi sarcina a fost uşoară, a doua. Marian are doi ani şi vorbeşte toată ziua, se uită la desene şi se joacă prin ogradă. Sunt bucuroasă cu el”, a spus Ana Maria, pentru Adevărul.

Spune că fiecare copil a fost făcut din iubire, dar după al treilea se va opri: ”Ne iubim. I-am făcut din drag. După al treilea gata, ne ajunge”.

Deşi are numai 15 ani, Ana Maria este cea care ţine în spate gospodăria, în timp ce iubitul ei lucrează cu ziua prin sat. Cei doi așteaptă ca ea să împlinească 16 ani pentru a se putea căsători.

Sursă: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ