Adolescentă beată, batjocorită de un tânăr

2338

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost batjocorită de un tânăr, în Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Sâmbătă dimineață, polițiștii și procurorii DIICOT l-au reținut pe Robert Petre Moțoc, un tânăr din Râmnicu Vâlcea care a batjocorită o adolescentă beată și a filmat întregul abuz.

Totul s-a întâmplat în cursul lunii septembrie, însă agresorul a fost reținut abia după ce a început să trimită clipurile video în care o abuzează pe fată către mai mulți prieteni.

„În fapt s-a reţinut că, în noaptea de 14/15.09.2019, inculpatul M.P.R. a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră, în vârstă de 16 ani, profitând de starea avansată de ebrietate în care aceasta se afla şi a produs, cu ajutorul telefonului mobil, două fişiere video cu caracter pornografic în care era prezentată minora”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La fix o lună după abuz, agresorul a decis să împărtășească cu mai mulți prieteni cele două clipuri video făcute cu telefonul în timp ce o abuza pe adolescenta beată.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reţinut faptul că, la data de 14.10.2019, inculpatul M.P.R. a distribuit cele două fişiere video în care apare persoana vătămată minoră împreună cu inculpatul într-o poziţie sexuală explicită, după ce întreţinuse cu aceasta un raport sexual şi un act sexual oral”, au completat procurorii DIICOT.

Agresorul a fost reținut ieri, iar astăzi a fost prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ