Adolescent prins pe fâșia verde, cu un bagaj în spinare. Ce căra în apropiere de granița cu Serbia

108
Polițiștii de frontieră din Caraș-Severin continuă lupta împotriva contrabandei cu țigări. În cadrul ultimei misiuni, oamenii legii au prins un tânăr român de 20 de ani în timp ce încerca să intre ilegal în țară cu țigări de contrabandă.
Individul a fost prins pe fâșia verde, la aproximativ 200 de metri de granița Serbiei, în timp ce căra în spate un bagaj. Acesta a fost oprit pe câmp, iar la control, polițiștii de frontieră au descoperit aproape 300 de pachete de țigări fără timbru.

”Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost legitimată şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. În bagajul pe care îl transporta în spate, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 290 de pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free, pe care tânărul intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, transmit oamenii legii.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar țigările, în valoare de 2.900 de lei, au fost confiscate.

LĂSAȚI UN MESAJ