Adolescent atacat de o haită de câini. A fost mușcat de cap, umăr și șold

168

Un adolescent din Bihor a fost mușcat de o haită de câini în apropierea unei stâne și a ajuns la spital. Ciobanul a fost ridicat de polițiști și s-a ales cu dosar penal pentru că nu și-a strunit animalele.

Tânărul în vârstă de 18 ani a ajuns sâmbătă la spital. El ar fi vrut să îi ducă de mâncare tatălui său, iar când a trecut pe lângă stână a fost muşcat de câini în zona capului, în zona urechilor, a umărului şi a şoldului.

„La faţa locului au intervenit poliţiştii secţiei nr. 7 de Poliţie rurală Tileagd. În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani din Aleşd, în timp ce se deplasa pe păşunea satului Telechiu, în apropierea unei stâne de oi, a fost muşcat de mai mulţi câini, care se aflau împreună cu un bărbat de 37 de ani, din judeţul Satu Mare, cioban la respectiva stână”, a explicat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

Adolescentul a fost preluat de un echipaj al SMURD şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea, pentru investigaţii. Din fericire, rănile sale nu au fost grave.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ