„Adio, cancer!” Timișorenii organizează petreceri înainte de implementarea Legii antifumat

223

Vești proaste pentru fumători! Legea care interzice complet fumatul în spațiile închise, la locurile de joacă pentru copii, în unitățile sanitare și de învățământ, va intra în vigoare miercuri, 16 martie.

La Timișoara, fumătorii s-au gândit să facă haz de necaz și organizează mai multe petreceri prin care își iau la revedere de la fumatul în spații închise. Unul dintre party-uri are loc la Tambur, în 15 martie, de la ora 19.00, când clienții sunt încurajați să vină îmbrăcați în negru.

„Marțea viitoare spunem „bye bye smoking inside” la Tambur. Vino îmbrăcat complet în negru să ne dovedești că și tu ești trist și noi te vom răsplati cu un free shot”, transmit organizatorii pe Facebook.

De asemenea, în Scârț Loc Lejer va fi organizat evenimentul „Adio, cancer!”, în 16 martie, de la ora 18.00.

„Miercuri, tragem un SMOKING PARTY, noi fumătorii. Ultimul de interior! Din 17 martie ne mutăm la aer curat! Haideți să ne fumăm mințile pentru ultima oară!”, scriu reprezentanții localului pe rețeaua de socializare.

Potrivit statisticilor, aproximativ cinci milioane de români fumează. În prezent, 17 dintre cele 28 de state ale Uniunii Europene interzic total fumatul în spaţiile publice închise, în mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ