Adio Bianconi, Abraw și Curjuric! Poli s-a despărțit de ultimii trei fotbaliști străini din lot

167

Vacanța de iarnă a început cu concedieri pentru ACS Poli Timișoara. Clubul de Liga I s-a despărțit nu de unul sau doi jucători, ci chiar de trei jucători în aceste zile – în fapt de ultimii stranieri rămași în lot.

Noul președinte ale clubului timișorean și-a început mandatul cu rezilieri de contracte în rândurl lotului și așa destul de subțire. Croatul Josip Soljic a fost primul debarcat din corabia violetă, iar în această săptămână i-au urmat ceilalți trei jucători străini din lotul lui Ionuț Popa. Vorbim practic de ultimii trei fotbaliști veniți la Poli, atacanții Miguel Bianconi, Camaldine Abraw și croatul Ivan Curjuric.

”Le mulțumim jucătorilor Ivan Curjuric, Camaldine Abraw și Miguel Bianconi-Kohl pentru perioada petrecută la Poli Timișoara. De comun acord au fost reziliate angajamentele cu acești fotbaliști, cărora le urăm succes în continuare în carierele lor. Așa cum am mai spus, politica noastră se va axa pe tinerii din cadrul clubului.

Începând cu cantonamentul din ianuarie 2018, alături de experimentații Croitoru, Cânu și Straton, pe care mă bazez în mod deosebit în acest campionat, vor fi în lotul de seniori jucătorii Raul Cochintu, Denis Haruț, Cristian Podină, Cosmin Bîrnoi și Răzvan Ochea. Încercăm totodată readucerea atacantului Sebastian Velcotă”, se arată într-un comunicat semnat de președintele Radu Birlică.

Locul celor trei va fi luat de tinerii crescuți în cadrul clubului, dar și de jucători cu experiență. Șeful clubului a subliniat că pe viitor strategia de transferuri va viza doar fotbaliști de calitate care vor intra ca titulari. ”Transferurile vor fi calitative, nu cantitative. La cererea antrenorului, vom completa lotul pe posturile deficitare, în colaborare cu directorul sportiv Adrian Neaga și Cristea Opria, doar cu jucători care considerăm că nu vor sta pe banca de rezerve”, a punctat Birlică.

Reunirea violeților este prevăzută în primele zile ale anului 2018 pentru că Liga I se reia în 3 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ