Actriță celebră de la noi, țepuită de diverși escroci imobiliari

171

Ileana Stana Ionescu, în vârstă de de 82 de ani și soțul ei, Andrei Ionescu, de 92 de ani, s-au mutat în urmă cu trei ani într-o vilă imensă, în cartierul Pipera, însă bucuria lor a fost de scurtă durată, căci belele se țin lanț de ei.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu formează cel mai longeviv cuplu de actori. În urmă cu trei ani, când au devenit proprietarii vilei din Pipera, au ciocnit un pahar de șampanie alături de cei dragi. Nu se gândeau însă că se vor confrunta cu un munte de necazuri. „Am avut trei echipe de constructori. Au furat și au plecat. Am plătit peste 4.000 de euro pentru termopane și uși, însă nu au pus nici o şipcă. Au luat banii și au plecat. Au venit alții pentru care am făcut altă plată. Al doilea mi-a câștigat încrederea, i-am dat banii fără chitanță! Mi-a spus „Vă fac casa, cum o să o fac pe a mea”. Pe a lui a terminat-o, pe a mea nu! Au plecat şi ei când eram la copiii noștri în SUA. Ne-au lăsat baltă cu treaba”. 

Speranța că necazurile se vor încheia s-a spulberat: „Când plouă, ne curge apa în casă. Acum a venit o altă echipă de constructori ca să rezolve problema. S-au uitat. O să monteze o schelă, ca să putem face o treabă serioasă cu ei. Într-o săptămână-două, poate vor termina. O să plătim, sperăm să nu fie o sumă aşa de mare. Până şi lumina am plătit-o de două ori. Am plătit mai întâi unei firme care a intrat în insolvență. Ne-a spus să plătim totul o dată că e mai ieftin. Şi iar am plătit suma respectivă pentru a avea electricitate. Pentru că nu avem canalizare, avem în curte un hidrofor”.

Iar când se apropie furtuna, cei doi soți se roagă să nu rămână fără acoperiș: „Se pare că burlanul casei a fost montat prost, pentru că toată apa se varsă pe perete. În dormitor, tavanul este inundat, iar apa s-a infiltrat atât de tare prin perete încât s-a format mucegai, e vai de noi”, a mai adăugat Andrei Ionescu.

Celebrul cuplu a cheltuit o avere pe acest imobil cu bucluc: „În 2006 am dat 80.000 de euro, din cei 110.000 de euro, cât a costat vila, iar pentru diferența de 30.000 de euro am făcut un împrumut la bancă. Apoi ani de zile, un așa-zis proprietar a dat statul în judecată ca să-și recupereze terenul pe care au fost construite cele 3.000 de case, printre care şi cea a noastră. Avocatul ANL a descoperit că acel domn avea un act fals şi l-au băgat la pușcărie. Casa a costat 110.000 euro, dar practic noi am plătit-o dublu cu toate aceste lucrări. Am tras lozul greșit, cum s-ar spune! Am dat avans mai mare, pentru că am vândut cele două mașini câștigate la Loto. Noi stăteam înainte într-o casă naționalizată şi am zis să ne mutăm în casa noastră, dar n-am bănuit în ce ne vom băga”, a mai declarat Andrei Ionescu. Mai multe detalii, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ